GDPR

Политики за защита за личните данни съгласно GDPR
и местното законодателство

Настоящата политика за поверителност влиза в сила от 25.05.2018 г.

1. Кои сме ние?

Рекламна агенция Студио Блик ЕООД, с ЕИК 130160022, адрес: гр. София, ул. Миджур №10.

Ние се стремим да Ви осигурим максимална прозрачност за това защо са ни нужни Вашите данни и как ги съхраняваме

Студио Блик ЕООД зачита правото на лична неприкосновеност на всички физически лица. Политика за поверителност предоставя информация за начина, по който Студио Блик ЕООД обработва Вашите лични данни, независимо дали сте наш клиент, потребител на нашия уебсайт или контрагент.

2. Как да се свържете с нас?

Ако имате въпроси относно тази Политика, искате да упражните някое от Вашите права, или подозирате, че Вашите лични данни може да се обработват в нарушение на закона или Вашите желания, можете да се свържете с нас на следните контакти:

Студио Блик ЕООД
кв. Лозенец, ул. Миджур №10
гр. София 1164
Телефон: 02 963 4115
Електронна поща: office@studioblick.com

3. Каква информация събираме за Вас?

Тъй като в Студио Блик ЕООД не работим с частни клиенти, а само с компании, то Ваши лични данни могат да попаднат при нас в хода на бизнес отношенията ни, предоставени от компаниите в които работите или от Вас лично, или след като се регистрирате на нашия уебсайт https://studioblick.com
Също така можем да получим и информация, съдържаща Вашите лични данни от нашите бизнес партньори или от публични регистри.

Ние можем да имаме достъп до някой от следните Ваши лични данни:

Име, фамилия, телефон, електронна поща, длъжност/професия, служебен адрес и евентуално в редки случаи дата на раждане

Име, фамилия, телефон, длъжност/професия – при комуникация по телефон;
Име, фамилия, електронна поща – при регистрация в уебсайта;
Електронна поща – при абонамент за бюлетина в уебсайта;
Име, фамилия, телефон, електронна поща, длъжност/професия, адрес за доставка – при обработване на запитвания и заявки/договори за предоставяните от дружеството продукти/услуги;
Дата на раждане – при изпращане на поздравления и комплименти за именни, рождени дни и професионални празници.

Без да ни предоставите описаните лични данни, ние няма да можем да изпълним услугите, които очаквате от нас.

4. Защо са ни нужни Вашите данни?

Обработваме Вашите лични данни единствено за следните цели:

4.1. Oбработване на запитвания и заявки/договори за предоставяните от дружеството продукти/услуги или за доставки на стоки и услуги за нуждите на дружеството, както и отношенията, които възникват по този повод;

4.2. Изпращане на поздравления и комплименти за именни, рождени дни и професионални празници;

4.3. Предоставяне на трети страни (куриери, подизпълнители, партньори, посочени в т.6).

5. На какво основание обработваме личните Ви данни?

За да обработваме Вашите лични данни законосъобразно, е необходимо да съществува валидно правно основание. В зависимост от целите, ние обработваме личните Ви данни на следните основания:

изпълнение на договор/заявка или предварителни стъпки за изпълнение на договор – за целите по т. 4.1 ;

получено от Вас съгласие – за целите по т. 4.2, 4.3.

Когато обработваме личните Ви данни на основание на дадено от Вас съгласие, имате право да оттеглите Вашето съгласие по всяко време, което няма да засегне законосъобразността на обработването, основано на Вашето съгласие преди неговото оттегляне.

6. Какво правим със събраните лични данни?

Студио Блик обработва личните Ви данни чрез електронни средства за записване и съхраняване на информация или чрез поддържане на хартиен носител. Всички електронни и хартиени носители, съдържащи лични данни, са защитени със съответните организационни и технически мерки според изискванията за предотвратяване на случайно или умишлено унищожаване, случайна загуба, неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване.

Вашите лични данни в електронна форма се съхраняват от Студио Блик на територията на Република България на компютри, разположени в охраняеми обекти, чиито мерки за сигурност подлежат на текуща проверка. Компютрите са защитени с антивирусен софтуер, firewall и други.

За допълнителна сигурност Студио Блик съхранява Ваши лични данни в електронна форма и на облачни системи на надеждни доставчици. Информацията, която се съхранява на тези облачни системи е надеждно криптирана. Ако желаете да разберете при кои доставчици се съхраняват Ваши данни, можете да се възползвате от правото си по точка 8 от частта “Какви са Вашите права”.

Във връзка с изпълнението на обработване на запитвания и/или заявки/договори за продукти/услуги, Студио Блик понякога е възможно да предоставя Ваши лични данни на трети лица. Това могат да бъдат куриерски фирми и подизпълнители, необходими за изпълнението на Ваша поръчка.

7. Колко дълго съхраняваме Вашите лични данни?

Съхраняваме данните Ви за срока, указан в приложимите нормативни изисквания. Ако няма указан такъв срок, данните Ви ще бъдат унищожени, след изпълнение на целите, за които са били събрани.

Съхраняваме данните Ви за следните срокове:

данните за изпълнени поръчки като фактури, протоколи, експедиционни бележки, се съхраняват съгласно действащото законодателство.

останалите данни се съхраняват докато са необходими за изпълнение на целите или докато не оттеглите Вашето съгласие.

8. Какви са Вашите права?

Да бъдете информирани във връзка с обработването на личните Ви данни;
Да искате достъп до тях;
Да искате коригирането им, ако са неточни;
Да искате заличаването им;
Да искате блокирането им (ограничаване на обработването им);
Да искате да прехвърлим личните Ви данни на друго лице;
Да възразите срещу обработването на Ваши лични данни;
Ако желаете да упражните някое от Вашите права или имате въпроси относно обработването на Ваши лични данни, моля, свържете се с нас на посочените в т.2 от настоящата Политика за поверителност контакти.

Ако считате, че Вашите права във връзка със защитата на лични данни са нарушени, имате право да сезирате компетентния съд, както и Комисията за защита на личните данни на адрес София 1592,
бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, тел. 02/91-53-518, електронна поща: kzld@cpdp.bg, интернет страница: www.cpdp.bg

Настоящият сайт използва "бисквитки". "Бисквитките" са малки текстови файлове, които сайтовете могат да използват, за да направят потребителското изживяване по-ефективно.. Използвайки нашите услуги, се съгласявате да използвате бисквитки.

Законът постановява, че ние можем да съхраняваме "бисквитки" на Вашето устройство, ако такива са абсолютно необходими за работата на настоящия сайт. За всички други видове "бисквитки" е необходимо Вашето одобрение.

Настоящият сайт използва различни видове "бисквитки". Някои от тях са свързани с услуги на трети страни, които се показват на нашите страници.

Можете по всяко време да промените или оттеглите Вашето съгласие от Декларацията за "бисквитки" на нашия уебсайт.

Научете повече за това кои сме ние, как можете да се свържете с нас и как обработваме личните данни в нашата Политика за поверителност.

Вашето съгласие се отнася за следните домейни: https://studioblick.com