Контакт Back (history) Галерия
Фото банка
ИНФОРМАЦИЯ

Идеята на нашата фото банка е да предложим възможност
за закупуване на готови фотографски изображения от нашите богати тематични колекции, които ние ще се стремим непрекъснато да обогатяваме.

От тук имате възможност да закупите както файлове, предназначени за печат в различни публикации (календари,
брошури, годишни отчети и др.), така и фото копия походящи за оформлрние на щандове, офиси, магазини и на дома.

Можете да направите своя избор в различните раздели на
Фото банката и след това да попълните приложената форма за заявка. След като получим и обработим Вашата заявка, ще получите от нас проформа фактура по която ще можете да извършите съответното плащане. Веднага след като получим потвърждение за извършено плащането ще получите линк за поръчаните от Вас файлове или ще започне изработването на поръчаните от Вас фото копия, като ще получите информация за срока за тяхното изработване.

За сега не предвиждаме вариант за директно online пазаруване чрез кредитни карти или друга система за електронно разплащане.

Условия за ползване и авторски права

Всички снимки публикувани в този сайт са обект на авторското право! Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде репродуцирана или предавана под каквато и да е форма или начин без писменото съгласие на авторите.

Закупените от нас фотографски произведения могат да бъдат
иползвани единствено и само за срока и приложението за което са закупени. Неправомерното използване на закупените произведения за други цели и приложения и/или извън срока за който са закупени е нарушение на закона за авторските права и
е престъпление по смисъла на закона.

Закон за авторското право и сродните му права
Предстоящо активиране на услугата!